Loading...
Dikkat! Bu Sayfayı Kapatmayın!

Renkli Çıktı & Fotokopi Fiyatları (2022 Güncel Fiyat Listesi)

Renkli Çıktı & Fotokopi Fiyatları (2022 Güncel Fiyat Listesi)

Renkli çıktı fiyatları 0,55 TL'den başlamaktadır. Seçeceğiniz kağıdın gramajına, sayfa boyutuna göre değişkenlik göstermektedir. Sitemizin ana sayfasında yer alan ücret hesaplayıcı bölümünde, siparişiniz için ne kadar ödeme yapacağınızı anlık olarak öğrenebilirsiniz.

Renkli çıktılar, farklı amaçlar için kullanılan ürünlerdir. Renkli olmaları, daha kolay dikkat çekmelerini ve verilmek istenen mesajın daha etkili verilmesini sağlar. Bu yönü ile siyah beyaz çıktılardan çok daha üstün oldukları söylenebilir. Dikkat çekme, ayrıntıları net olarak gösterme gibi özellikleri nedeniyle günümüzde yoğun olarak kullanılan baskı türlerinden biridir.

 

Profesyonel Renkli Çıktı & Fotokopi Hizmetleri

Renkli çıktı, evlerde veya iş yerlerinde bulunan yazıcılardan alınabilir. Ancak bunların kartuş maliyetlerinin yüksek olması ve çıktı kalitelerinin istenen seviyede olmaması, bazen beklentilerin tam olarak karşılanmasının önüne geçer. Hatta evlerdeki veya iş yerlerinde yazıcıların büyük bir kısmı, sadece A4 üzerine çıktı alabilme özelliğine sahiptir. Daha farklı boyutlardaki ihtiyaçlara maalesef hiçbir şekilde cevap veremezler. İşte böyle durumlarda buradanbastir.com  imdadınıza yetişir.

Bazı meslek grupları ve öğrenciler için sadece çıktı almak yeterli olmaz. Bunların spiralli bir kitap olarak düzenlenmesi de gerekebilir. Böylece çıktıların kaybolması, sırasının karışması gibi sorunların önüne geçilir. Mimarlar başta olmak üzere farklı meslek gruplarının farklı çıktı boyutu türünden ihtiyaçları, ancak profesyonel hizmetlerle karşılanabilir.

 

Acil Çıktı İhtiyaçları

Evrakların evde unutulması, uygun bir yazıcı bulunamaması gibi durumlara bağlı olarak acil çıktı ihtiyaçları ortaya çıkabilir. Böyle durumlarda firmamız sizlere İstanbul içi 2 saatte teslim seçeneği sunuyor. Böylece siz diğer işlerinizle ilgilenirken, bizler ihtiyacınız olan çıktıları/fotokopileri kısa sürede hazırlayarak size ulaştırabiliyoruz.

 

Renkli A4 Çıktısı Ne Kadar?

Renkli A4 çıktısı fiyatları, inkjet baskı için kağıt gramajına göre 0,55 TL ile 1,20 TL arasında değişiyor. Lazer baskı için ise fiyatlar 0,85 TL ile 1,35 TL arasında. İhtiyaçlarınızı tam olarak belirledikten sonra sunulan seçenekleri inceleyerek, fiyat konusunda daha net bilgi elde edebilirsiniz.

Kaliteden hiçbir zaman ödün vermeden, sizlere olabilecek en uygun fiyat seçeneklerini sunuyoruz. Aşırı ucuz fiyatları ile öne çıkan yerlerin kalitesiz kağıt veya kalitesi düşük mürekkep kullandığını unutmayın. Bu tür yerler başlangıçta maliyet açısından size cazip gelebilir. Fakat hizmet aldıktan sonra yaşayacağınız mağduriyet, maliyetlerinizin artmasına neden olabileceği gibi zaman kaybı yaşamanıza da neden olacaktır.

Buradanbastir.com olarak hizmetlerimizde her zaman kaliteyi ön planda tutuyor, kaliteli kağıt ve mürekkepler kullanmaya özen gösteriyoruz. Kaliteli baskı malzemelerini, son teknoloji ürünü baskı makineleri ile birleştiriyor ve en iyi sonuçları size sunuyoruz.

 

Renkli Çıktı Fiyatları Neye Göre Belirleniyor?

Renkli çıktı fiyatları, ihtiyaçlarınızın detayına göre belirlenmektedir. Maliyete etki eden seçenekler arasında;

·        Kullanılan kağıdın gramı,

·        Kağıdın boyutları,

·        Kullanılacak baskı türü (inkjet veya lazer)

·        Ciltli veya ciltsiz oluşu, spiral kullanımı

·        Bastırılacak sayfa sayısı gibi unsurlara göre değişkenlik göstermektedir.

Sitemizin ana sayfasında yer alan ücret hesaplayıcı bölümünde, siparişiniz için ne kadar ödeme yapacağınızı anlık olarak öğrenebilirsiniz.

Ücret hesaplayıcı bölümünde sırasıyla format, taraflar, tip, kalite, yön, kağıt gramajı, ciltleme ve sayfa sayısını seçerek fiyat alabilirsiniz. Hesaplayıcıda yapacağınız değişiklikler anında fiyata yansımaktadır. Böylece bütçenizi dikkate alarak gerekli ayarlamaları gerçekleştirebilirsiniz.

 

Nasıl Sipariş Verilir?

Sipariş vermek için sitemizin ana sayfasını kullanabilirsiniz. Bu noktada izlemeniz gereken adımlar şu şekildedir:

·        Çıktısını almak istediğiniz dosyayı PDF Dosya Yükle butonuna basarak yükleyin.

·        Daha sonra Fiyat Hesapla bölümünden çıktılarınızda olmasını istediğiniz özelliklere göre seçimleri yapın (Format, taraflar, kağıt gramajı vb.).

·        Fiyat Hesapla bölümünün altında yer alan Onayla butonuna basın ve siparişi oluşturun.

·        Siparişinizi oluşturup ödeme aşamasını tamamladığınızda, dosyanız baskıya gönderilir. Saat 12.00’den önce oluşturulan siparişler, aynı gün kargoya verilmektedir.

Eğer birden fazla dosyanın renkli çıktısını almak istiyorsanız, ilk dosyaya ilişkin işlemleri tamamladıktan ve Onayla butonuna bastıktan sonra yeni PDF dosyasını yükleyebilirsiniz. Bu şekilde birden fazla dosyaya ilişkin siparişleri tek seferde yapabilirsiniz.

Bu adımların nasıl yapıldığını aşağıdaki videodan izleyerek de öğrenebilirsiniz.

Buradanbastir.com olarak kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini merkeze alan bir hizmet anlayışına sahibiz. İhtiyaçlarınızı biliyor ve bunlara ilişkin kaliteli çözümleri, uygun fiyat avantajı ile üretiyoruz. Her türden çıktı ihtiyacınız için sitemizden sipariş oluşturabilirsiniz.

MÜŞTERİ GERİBİLDİRİMLERİ

Teşekkürler