Loading...
Dikkat! Bu Sayfayı Kapatmayın!

Online Baskı Merkezi VS Fotokopi Merkezi

En ucuz online fotokopi ve ciltleme merkezi

Online Baskı Merkezi VS Fotokopi Merkezi

Muhtemelen taksi yerine sıklıkla uberi seçiyorsunuzdur. Daha güvenli, daha konforlu ve daha modern. Şimdi, aynı şeyi baskı teknolojisi alanında da hayal edin. Fotokopi merkezinde kuyrukta beklemek yerine, bir online fotokopi merkezi seçeneğini tercih edebilirsiniz. 

Ayrıca pandemi nedeniyle hala risk altındayız. Kapalı bir alanda uzun süre bekleme bugünlerde çok da iyi bir seçim değil. Bu yüzden siz ve aileniz için evde, güvenli bir alanda kalma fırsatı sunuyoruz. Dosyaları çok uygun fiyatlarla ve yüksek kalitede yazdırmanız veya renkli fotokopi çıktı almanız gerekiyorsa, Buradan Bastır online fotokopi merkezi doğru çözüm olabilir. Birkaç tıkla siparişiniz adresinize gelir.

 

Özellikle kime hitap ediyoruz!

Hizmetlerimiz çoğunlukla diyagramlar, tablolar ve resimler içeren tüm ders notlarını yazdırması gereken öğrenciler tarafından sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda harcamalarına göre çok uygun fiyata yüksek kaliteli renkli baskıyı tercih eden ofisleri de tanıyoruz. Saygın bir matbaada aldığınız kusursuz sonucun aynısını alıp aynı anda tasarruf etmek istiyorsanız, Buradan Bastır sizin için doğru seçim olabilir. İster renkli ister siyah beyaz baskıya ihtiyacınız olsun, kaliteli ürünleri uygun fiyata sizlere sunuyoruz. 

Yukarıdaki iki kategoriden biri olmasanız bile, kendinizi bir fotokopi merkezine gitmeye ya da sırada beklemeye zamanınızın olmadığı bir durumda bulabilirsiniz. Ayrıca, daha düşük bir baskı kalitesi de elde edebilirsiniz. Bu tür sorunlardan kaçınmak için online baskı hizmetini seçebilirsiniz. Buradan Bastır, ihtiyaç duyduğunuz her an parmaklarınızın ucunda. 

 

Buradan Bastır hizmetlerini ne zaman kullanabilirsiniz?

7/24 çalışan bir online fotokopi merkezi olarak, istediğiniz zaman, sadece birkaç basit adımda sipariş verebilirsiniz: PDF'leri yükleyin ve platformumuz, sayfa sayısına bağlı olarak siparişin fiyatını anında hesaplayacaktır. Dosyalar genellikle 48 saat içinde basılır ve teslim edilir. Belgelerinize acil ihtiyacınız varsa acil sipariş hizmetini de seçebilirsiniz. Saat 13:00'ten önce dosyalarınızı yüklerseniz, siparişinizi bir sonraki iş gününde alabilirsiniz. İstanbul'dan gelen siparişler için yeni bir teslimat yöntemimiz var. Daha fazla ayrıntıyı aşağıda bulunabilirsiniz.

 

Nasıl teslim ediyoruz?

Özel kuryelerden oluşan bir ekip aracılığıyla ülkenin her yerine siparişlerinizi gönderiyoruz. Siparişi verdikten sonraki 24 veya 48 çalışma saati içinde evde siparişiniz adresinize teslim edilir. 

İstanbul'da çıktı almaya ihtiyacınız varsa, bir fotokopi merkezinde veya bir matbaada ne kadar zaman harcadığınızı biliyoruz . Bazı fotokopi fiyatları, çok sayıda sayfaya kıyasla oldukça pahalı olabilir. Özellikle İstanbul'da okuyan bir gencin bütçesinden bahsediyoruz. Bu cihazları satın almanın ve bakımını yapmanın yüksek maliyetleri, birçok masrafı olan bir ofis sahibi için de zordur. Bir online ucuz fotokopi merkezi daha hızlı ve hatta daha ekonomik bir çözüm olabilir. 

İşte tam da bu nedenlerle size başka bir seçenek sunuyoruz. Buradan Bastır hizmetleri için seçebileceğiniz yeni teslimat yöntemi "İstanbul Express"dir. Gün içinde sipariş veriyorsunuz ve aynı gün paketinizi teslim alıyorsunuz. Teklif, yalnızca İstanbul'dan sipariş veriyorsanız geçerlidir. İstediğiniz sayıda kopya seçebilirsiniz.

 

Fotokopi Maliyetleri

Online baskı merkezi pazarındaki en ucuz fotokopi fiyatları bizde. Platformda fiyat seçilen kopya sayısına göre değişir. A4 renkli bir sayfa yazdırmak 0,55 kuruştur. A4 Siyah beyaz çıktının maliyeti ise 0,30 kuruştur. 

Ayrıca, tek seferde yüklediğiniz her dosya için yazdırma metodunu biçimlendirebilirsiniz. Bu online ucuz fotokopi merkezinde, boyuta (A4 ve A5), ağırlığa (80-200 gr / m²) ve kaliteye (inkjet / lazer) bağlı olarak çok çeşitli kağıt türleri arasından seçim yapabilirsiniz. Aynı zamanda tercihlerinize göre sayfaları yandan veya köşeden zımbalayabiliyoruz. 

 

Baskı merkezlerinin mevcut durumu

Tek bir sayfa yazdırmanız gerektiğinde ve evinizin yakınında bir fotokopi merkezi varsa, hemen oraya varırsınız. Maliyet düşük ve her şey yolundadır. Sorun, gerçekten çok sayıda sayfaya ihtiyacınız olduğunda ortaya çıkar. İster üniversite kursları, ister şirket formları veya önemli belgeler olsun, paranızın yanı sıra zamana da ihtiyacınız var. Bu koşullarda evden çıkıp baskı merkezine gitmek, sırada beklemek çok ta iyi bir çözüm değil. 

Ek olarak, bazen baskı merkezlerinin kalitesiz olması bizi hayal kırıklığına uğratır. İyi bir görüntü çözünürlüğünün, kalınlığını kendiniz seçtiğiniz bir kağıdın keyfini çok daha düşük maliyetlerle çıkarabileceğinizi hayal edin. İyi bir baskı merkezinin hizmetleriyle aynı kalitede ancak çok düşük maliyetlere çıktı alabilirsiniz. 

Çok sayıda sayfa için uygun fotokopi merkezi fiyatları için şehirde dolaşmak yerine, online bir fotokopi merkezinin hizmetlerini deneyebilirsiniz. Buradan Bastır online baskı merkezi 7/24 hizmetinizde.

 

Zamanınızı kendinize göre düzenleyin

Sırada beklemek yerine online baskı merkezi seçebilirsiniz . Fotokopi merkezine gitmeyip online baskı hizmetini kullanarak günlük işleriniz için ekstra zaman kazanabilirsiniz. Ayrıca Buradan Bastır, gün içinde paradan ve enerjiden tasarruf etmenize yardımcı olur. İstanbul'da yaşamıyor olsanız ve paket 24 saat / 48 saat içinde elinize ulaşsa bile, zamanınızı sizin için önemli olan şeylere adayabilirsiniz. Sizi geliştiren bir kursa katılın. Zevk aldığınız aktiviteyi yapın. İşe bir mola verin ve sevdiğiniz biriyle zaman geçirin. Bu arada paketiniz sizin için hazırlansın ve evinize ya da  ofisinize teslim edilsin. Buradan Bastır, ihtiyaç duyduğunuz baskı veya fotokopi işlemlerini fazla çaba harcamadan halledebilirsiniz.

 

Bizim önerimiz

Paketinizi zamanında teslim etmek istiyoruz. Bu nedenle son teslim tarihinden en az 48 saat önce sipariş vermenizi öneririz. Yeterince iyi organize edemezseniz, bir çözüm daha sunuyoruz. Acil sipariş verme seçeneğini tercih edebilir veya İstanbul'da iseniz "İstanbul Express" seçeneğini tercih edebilirsiniz.  

 

Bizi nerede bulabilirsiniz?

Online baskı hizmetlerimizi denemek isterseniz bizi https://www.buradanbastir.com/ websitesinde bulabilirsiniz . Sipariş vermeden önce platformda bir hesap oluşturun. Bu sayede siparişinizin durumunu online takip edebilirsiniz. 

 

Her zaman online kalmaya alışkınsanız ve telefonunuz elinizin altındaysa, Android veya İOS uygulaması aracılığıyla da sipariş verebilirsiniz:

https://play.google.com/store/apps/

veya iOS:

https://apps.apple.com/

MÜŞTERİ GERİBİLDİRİMLERİ

Teşekkürler