Loading...
Dikkat! Bu Sayfayı Kapatmayın!

Online baskı / fotokopi nasıl oluşturulur? Tek siparişe birden fazla dosya nasıl yüklenir?

Online baskı nasıl oluşturulur? Birden fazla dosya nasıl bastırılır?

Online baskı / fotokopi nasıl oluşturulur? Tek siparişe birden fazla dosya nasıl yüklenir?

Online baskı nasıl oluşturulur?

Online baskı / fotokopi oluşturmak için öncelike https://www.buradanbastir.com/ websitesine girip, ana sayfadaki “PDF Dosya yükle” butonuna basın. Bastırmak istediğiniz PDF formatındaki dosyanızı seçtikten sonra sağ taraftaki özellikler kısmından siparişinizi biçimlendirin. 

Sipariş boyutu nasıl belirlenir?

Öncelikle siparişinizin hangi boyutta sayfaya basılmasını istediğinize karar vermelisiniz. Ardından siparişinizin sayfanın tek yönüne mi yoksa önlü arkalı mı bastırılmasını istediğinizi işaretleyin. Siparişinizi siyah beyaz ya da renkli olarak tercih edebilirsiniz. Kalite olarak sunum ya da görsel gibi önemli dökümanlarınızı Lazer olarak seçmenizi öneririz. Ders notu ya da çizim gibi çıktılarınız için daha uygun fiyatlı Inkjet seçeneğini tercih edebilirsiniz. 

 

Ciltleme seçenekleri nelerdir?

Diğer seçenekler kısmından kağıdınızın ağırlığını ve ciltleme seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Birden fazla sayfa için kenardan çift zımbalama, köşeden tek zımbalama ya da tel spiral seçeneklerini kullanabilirsiniz. Diğer seçenekler kısmında herhangi bir tercih yapmazsanız dosyalarınız standart kağıda basılarak ciltlenmeden gönderilir. 

Son olarak eklediğiniz dosyanın “Kopyalar” kısmından kaç adet basılmasını istediğinizi de yazdıktan sonra “Onayla" tuşuna basarak sipariş tutarını ve detaylarını görebilirsiniz. 

 

Birden fazla dosya nasıl bastırılır?

Siparişinize başka bir dosya eklemek isterseniz, “Sipariş” butonuna basmadan önce “PDF Dosya yükle” butonuna basarak yeni dosyanızı ekleyebilir, bu yeni dosya için farklı özellikte bir basım tercih edebilirsiniz. Dilediğiniz kadar dosya ekleyip siparişinizi tamamladıktan sonra “Sipariş” kısmına basarak ödeme alanına geçip siparişinizi tamamlayabilirsiniz. 

 

MÜŞTERİ GERİBİLDİRİMLERİ

Teşekkürler