Loading...
Dikkat! Bu Sayfayı Kapatmayın!

Vaktinizi Kampüste Fotokopi Çektirmeye Değil Sınavlara Ayırın

Kampüste Fotokopi Sırası Beklemeye Son!

Vaktinizi Kampüste Fotokopi Çektirmeye Değil Sınavlara Ayırın

Vize ve final zamanlarında kampüste oluşan fotokopi yoğunluğunu tüm üniversite öğrencileri bilir. Kampüs içindeyken notlarınızı fotokopi çektirmek mantıklı görünse de bazen kampüse uzak bir yerde konaklıyor olabilirsiniz. Bu durumda fotokopi ihtiyaçlarınızı karşılamak için tekrar kampüse gidip vakit kaybı yaşamanıza gerek yok. Kampüste fotokopi sırası beklemeye artık son! Siz sınavlarınıza hazırlanmaya devam ederken, biz dökümanlarınızın fotokopisini kapınıza kadar teslim ediyoruz.Nasıl mı?

 

Online Baskı Merkezi VS. Kampüs Fotokopi

Fotokopi çektirmek ve çıktı almak için online baskı merkezleri, sunmuş olduğu çözümler ile son dönemlerde daha fazla tercih edilmeye başlanmıştır. Online baskı merkezlerinin sağlamış olduğu avantajlardan bazılarına göz atalım:

  • Çıktı ve fotokopi için kâğıt boyutunu ve kalitesini seçebilirsiniz.
  • Kullanılacak baskı türünü belirleyebilirsiniz.
  • Siparişlerinizi vermeden fiyatları şeffaf bir şekilde görürsünüz.
  • Zamandan tasarruf etmenize imkân verir.
  • Siparişleriniz kapınıza kadar teslim edilir.
  • Fotokopi merkezlerine kadar gitmez ve trafik yoğunluğuna maruz kalmazsınız. Dolayısıyla zaman kaybı ve stres yaşamazsınız.

Online baskı merkezleri, sizlerin beklenti ve ihtiyaçlarınızı dikkate alarak hizmet verir. Dolayısıyla yeni nesil bir hizmet olduğu ifade edilebilir. Buna karşın kampüs fotokopi ise farklı dezavantajları ile dikkat çeker. Bu dezavantajlardan bazıları şunlardır:

  • Kampüste olması nedeniyle uzun sıralar beklemeniz gerekebilir.
  • Fotokopi çekilen merkezde ciddi bir kalabalık olacaktır. Pandemi etkilerinin devam ettiği günümüzde bu durum ciddi bir risk oluşturabilir.
  • Sıranın çok fazla olması nedeniyle fotokopilerin acele çekilmesi gerekir. Buna bağlı olarak hatalar ve yanlışlıklar yaşanabilir.
  • Baskı kalitesi istenen seviyede değildir. Öyle ki, bazı bölümlerin silik çıkması türünden durumlar dahi yaşanabilir.

İlginizi Çekebilir: Mecidiyeköy’de Ucuz Fotokopi Bulmak Artık Dert Değil!

 

Hizmet Kullanımı

Online baskı merkezini 7/24 kullanabilir ve günün her saatinde siparişinizi oluşturabilirsiniz. Sipariş vermesi oldukça kolaydır. Bunun için ilk olarak PDF dosyanızı siteye yüklemeniz gerekir. Yükleme tamamlandığında sayfa sayısı sistem tarafından okunur ve ilgili bölüme direkt eklenir. Kâğıt kalitesi ve baskı türü gibi seçimler yapacağınız bölümden istediğiniz gibi ayarlamaları yapabilirsiniz. Bu ayarlamaları yaparken fiyat değişimlerini de anlık olarak görürsünüz.

Siparişinizi oluşturduktan sonra genellikle 48 saat içerisinde teslim almanız sağlanır. Eğer çıktılara veya fotokopilere acil ihtiyacınız varsa acil sipariş hizmetinden yararlanabilirsiniz. 13:00’a kadar olan siparişlerinizi bir sonraki iş gününde teslim alırsınız.

 

Teslimat Detayları

Oluşturduğunuz siparişlerin çıktıları alındıktan sonra, özel kuryelerden oluşan bir ekip teslimatı gerçekleştirmektedir. Siparişleriniz, 24 saat veya 48 saat içerisinde kapınıza kadar getirilerek teslim edilir.

Fotokopi ve çıktı ihtiyaçlarınız için normal bir kampüs fotokopi veya normal bir fotokopi merkezini tercih ettiğinizde, ne kadar fazla zaman kaybettiğinizi daha önce tecrübe etmişsinizdir. Bunun yanında çok sayfalı ihtiyaçlarınızda karşınıza çıkan rakam, bütçenizi zorlayabilir. Bunun yerine online baskı merkezini tercih ederek hem zamandan tasarruf edebilir hem de kendinize ekonomik çözümler üretebilirsiniz.

İstanbul içerisindeki siparişleriniz için teslimat yöntemi olarak İstanbul Express’i tercih edebilirsiniz. Gün içerisindeki siparişlerinizi sadece 2 saat içerisinde kapınıza teslim ediyoruz. Şimdilik sadece İstanbul için geçerli olan bu hizmetimizi çok seveceksiniz.

   >>> Hızlı Teslimat Seçeneği

Siparişlerinizi zamanında ulaştırmak, bizim için çok önemli. Bu yüzden siparişlerinizi, ihtiyacınız olan zamandan en az 48 saat önce vermenizi tavsiye ediyoruz. Ancak zamanında planlama yapamadıysanız, İstanbul Express seçeneği ile kısa sürede çıktılarınızı almanızı sağlıyoruz.

İlginizi Çekebilir: Online Baskı Merkezi vs. Fotokopi Merkezi

 

Vaktinizi Fotokopilere Değil Sınavlara Çalışmaya Ayırın

İster İstanbul ister Türkiye’deki farklı bir şehrin üniversitesinde okuyor olun, ihtiyacınız olan tüm dokümanlarınızı kapınıza kadar ulaştırıyoruz. Teknolojinin bu kadar geliştiği bir dönemde, demode hale gelen ve birçok dezavantajı olan hizmetler yerine, yeni nesil hizmetleri tercih edin.

Buradanbastir.com olarak Sizlere sunmuş olduğumuz yeni nesil baskı hizmetleriyle hem fotokopi ve çıktı ihtiyaçlarınızı etkili olarak karşılıyor hem de zamandan tasarruf etmenizi sağlıyoruz. Hizmetlerimizden yararlanmak için siparişlerinizi ana sayfamızdan hemen oluşturabilirsiniz. Sınavlarınızda başarılar.

MÜŞTERİ GERİBİLDİRİMLERİ

Teşekkürler