Loading...
Dikkat! Bu Sayfayı Kapatmayın!

Kadıköy Fotokopi | Ucuz Çıktıda Yeni Bir Dönem

Kadıköy’de Ucuz Fotokopi ve Çıktı İhtiyaçlarınız için Online Sipariş Dönemi Başladı!

Kadıköy Fotokopi | Ucuz Çıktıda Yeni Bir Dönem

Zaman zaman hepimiz farklı nedenlerle fotokopi ya da çıktılara ihtiyaç duyabiliyoruz. Hem kaliteli hem de ucuz olsun diyerek baskı merkezlerinin yollarını aşındırıyor, günümüzün yarısını bir arayış içerisinde geçiriyoruz. Gün sonunda ise istediğimiz özelliklerde çıktı ya da fotokopilerle değil baskı merkezinin bizim yerimize karar verdiği siparişlerle eve dönüyoruz.

Kimilerine göre oldukça önemsiz bir durum gibi gelse de bizler için bazen can sıkıcı bir hale gelebiliyor. Özenle hazırladığımız toplantı dosyaları, ders notları, sınav soruları ya da önemli projelerimizin beklediğimiz özelliklerde elimize ulaşmasını istiyoruz. Hele bir de bu işleme ayıracak yeterli vaktimiz yoksa işler daha da zorlaşıyor.

Artık Bunlar Dert Değil!

Öğrencilik döneminden iş yaşamına kadar sürekli ihtiyaç duyduğumuz fotokopi ve çıktı almada tüm bu olumsuz durumları göz önüne alarak yeni bir dönem başlattık. Belki 15 dakikalık bir işlem için saatler süren arayışlara, yüksek maliyetlere bir son vermek için oluşturduğumuz bu sistemde tüm baskı ve matbaa işlemlerini hızlı ve ekonomik bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

‘’Çıktılarımı hemen alabilir miyim?’’, ‘’İstediğim gibi olur mu?’’, ‘’Fiyatı ne kadar tutar?’’ gibi sorularla zihinlerinizi meşgul etmeden hem hızlı hem de ekonomik çözümleri sizlerle buluşturuyoruz.

Siparişlerinizi, Kadıköy fotokopive çıktı dahil olmak üzere Türkiye’nin her yerine hızlı bir şekilde kargoluyor, İstanbul içerisindeki müşterilerimize kapıda elden teslim ediyoruz.

Oluşturduğumuz bu sistem ile günlük hayatın telaşı ve yoğunluğu içerisinde evinizden hiç çıkmadan sipariş oluşturabilme ya da siparişleriniz hakkında fiyat bilgisi alabilme imkanını sizlere sunuyoruz. Üstelik tüm bunları tek bir tıkla yapabileceğinizi biliyor musunuz?

Belirtilen telefon numarası ya da websitemiz üzerinden siparişleriniz hakkında detaylı bilgi alabilir, baskı işlemleri için isteklerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Kadıköy’ün yorucu kalabalığına hiç girmeden, uygun fiyatlarla teslim alabileceğiniz fotokopi ve çıktılarınızı sizler için özenle hazırlıyor ve siparişlerinizi en hızlı şekilde sizlere ulaştırıyoruz. İçerisinde bulunduğumuz pandemi koşullarını göz önüne alarak sizleri kalabalıklar içinde hiç bekletmeden online hizmetlerimiz ile fotokopi ve çıktıda yeni bir dönemi başlatıyoruz.

Kadıköy’de Ucuz Fotokopi ve Çıktı

Bir fotokopi ya da çıktı alabilmek uğruna hepimizin saatlerini harcadığı bir günü mutlaka olmuştur. Hele bir de Kadıköy gibi nispeten kalabalık ve yoğun bir semtte yaşıyorsak dünyanın en basit işlemi bile bazen bir çileye dönüşebiliyor.

Yol ve bekleme sürelerini göz önüne aldığımızda daha pratik çözüm arayışlarına yöneliyoruz. Hem pandemi döneminde uzak kalmamız gereken kalabalıklardan hem de uzun süren yol trafiğinden kaçınabilmek için online baskı merkezleri iyi bir tercih olacaktır.

Bunun yanı sıra İstanbul’un diğer semtlerine göre daha pahalı olan Kadıköy’de ucuz fotokopi ve çıktı bulmak bile kimi zaman zorlaşabiliyor. Baskı fiyatlarına yansıyan kira ücretleri ve dükkan maliyetleri bizleri korkutuyor. Fotokopi ve çıktı alabilmenin zahmetsiz ve ekonomik bir yöntemi olan online baskı merkezi ile tüm bu korkuların önüne geçebilirsiniz.

Gereksiz kalabalıklardan, uzun yol sürelerinden ve maliyetli baskılardan kurtulabilmek için siz de siparişlerinizi online olarak oluşturabilir, gerekli bilgileri belirttiğimiz telefon hattı ya da websitemiz üzerinden alabilirsiniz.

Hızlı ve ekonomik baskı işlemlerinde Kadıköy fotokopi arayışlarına son noktayı koyuyoruz. Kadıköy çevresi de dahil olmak üzere İstanbul, hatta tüm Türkiye’de sürdürdüğümüz hizmetlerimiz ile sizlerin de siparişlerini bekliyoruz.

İlginizi Çekebilir: En Ucuz Çıktı Nereden Alınır? (İşte Bakmanız Gereken Yerler)

 

Ekonomik Fotokopi ve Çıktı

Türkiye’nin her yerine sunduğumuz kaliteli hizmetlerimiz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ‘’Ucuz bir şekilde fotokopi ya da çıktı almak mümkün mü?’’ sorusuna bir cevap niteliğinde olan çalışmalarımız sırasında maliyeti kaliteden değil diğer giderlerden düşürüyoruz. Dolayısıyla hem kaliteli hem de ekonomik çözümleri siz değerli müşterilerimizle buluşturuyoruz.

Doğru makina ve doğru kağıt kullanımıyla birlikte daha fazla işlem hacmine ulaşıyor bu sayede kaliteli işçiliği ekonomik bir boyutta sunabiliyoruz.

 

Öğrenci Dostu Baskı Merkezi

Daha önce de belirttiğimiz gibi kaliteli fotokopi ve çıktı maliyetli olur önyargısını yıkmak için yıllardır çabalıyoruz. Profesyonel makinalarımız ve deneyimli ekip arkadaşlarımız ile birlikte kaliteyi uygun fiyatlarla müşterilerimize sunarken öğrenci arkadaşlarımızı da unutmuyoruz. Ders notları, sınav soruları, kitap fotokopileri ya da proje dosyalarını en uygun maliyetlerle işleme alıyor ve öğrenci arkadaşlarımızla buluşturuyoruz.

Özellikle lise ve üniversite öğrencileri tarafından yoğun ilgiyle karşılaşırken sadece baskı ve çıktı işlemlerini değil aynı zamanda tüm ciltleme işlemlerini de uygun fiyatlarla gerçekleştiriyoruz.

Öğrenci nüfusunun yoğun olduğu yerlerde ve özellikle Kadıköy gibi İstanbul içi yerlerde fotokopive çıktı hizmetinden faydalanmak isteyen öğrencilere hızlı teslimat imkânı sunuyoruz. Kira giderlerini ve diğer masrafları baskı işlemlerine yansıtmıyor öğrenciler de dahil tüm müşterilerimize uygun fiyat garantisini sunuyoruz.

İlginizi Çekebilir: Online Baskı Merkezi vs. Fotokopi Merkezi

 

Yüksek Kalite ve Ekonomik Çözümler

Fotokopi ya da çıktılarınızın kalitesi hakkında endişeleriniz varsa onları bir kenara bırakmanın tam zamanı. Bugüne kadar uygun fiyat vadeden fakat kalite konusunda sınıfta kalan baskı merkezleriyle karşılaşmış olabilir, ‘’uygun fiyatlara kaliteli çıktı almak zor’’ düşüncesine kapılmış olabilirsiniz.

Tüm bu düşünceleri yıkmak ve baskı işlemlerinde yeni bir dönemi başlatmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yüksek kaliteyi uygun fiyatlarla bir araya getiriyor sizleri farklı baskı merkezleri arama telaşından kurtarıyoruz.

Son teknoloji makinalar kullanıyor, bakımlarını aksatmadan yerine getiriyoruz. Kullandığımız makinalar yüksek kaliteli kağıt ve mürekkeplerle buluşunca ortaya başarılı işlerin çıkması da kaçınılmaz oluyor. Bu yüzden sizlere de önemli evraklarınızı, sunum dosyalarınızı ya da ödevlerinizi riske atmadan ekonomik ve kaliteli çözümlerle bir an önce tanışmanızı öneriyoruz.

Detaylı Sipariş Oluşturma

Siparişlerinizi oluştururken mutlaka bazı özelliklerden vazgeçmek zorunda kalmış ve hatta istediğiniz kâğıt boyutu ve gramajını seçememiş, baskı tercihinde bulunamamış olabilirsiniz.

Tüm gün süren arayışın sonunda çeşitli bahanelerle karşı karşıya kalmış, paranızla rezil olmuş da olabilirsiniz. Tüm bunların ne kadar can sıkıcı olduğunun farkındayız. Dakikalar sürmesi gereken bir işlem için saatlerce beklemenin, sürekli ne istediğinizi anlatmanın ve sonucunda hayal kırıklığıyla karşılaşmanın stresini de bilincindeyiz. İşte tam da bu yüzden siparişlerinizi alırken hiçbir ayrıntıyı es geçmiyor, belirttiğiniz özelliklerde baskı işlemlerini tastamam gerçekleştiriyoruz.

Sipariş oluşturma aşamasında sizlere çeşitli özellikler sunuyor kağıt seçiminin yanı sıra baskı tercihlerine kadar sizlerin isteği doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Renkli ya da siyah beyaz çıktı, kağıt boyutları, yatay ya da dikey baskı olmak üzere tüm seçenekleri sizlere bırakıyoruz.

Autocad ölçekli çıktı alma gibi daha ayrıntılı ve profesyonel çıktılar almak istiyorsanız muhtemelen daha önce hiçbir yerde karşılaşmadığınız çıktı seçeneklerini inceleme fırsatını sizlerle buluşturuyoruz. Fotokopi ve çıktılarınızı biraz daha detaylandırmak istemez misiniz? O zaman baskı seçeneği, kağıt gramajı ve kağıt boyutlarını gelin hep birlikte inceleyelim.

Fotokopi ve çıktılarınızı alışık olduğunuzdan daha farklı boyutlarda alabilirsiniz. Örneğin pek çok baskı merkezinde bulunmayan hatta seçenek olarak bile sunulmayan A0 ya da A1 boyutlarına ne dersiniz? Baskı merkezimizde A0’dan başlayarak A5’ e kadar dilediğiniz boyutta çıktı almanız mümkün.

Ya da kağıt gramajını seçmek ister misiniz? Cevabınız evet ise 80 gr, 90 gr, 100 gr, 120 gr, 160 gr ve 200 gr şeklinde sunduğumuz gramaj seçeneklerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Muhtemelen daha önce bu kadar ayrıntılı sipariş verme imkanınız olmamıştır. Biraz daha ayrıntı isterseniz baskı seçenekleri arasından da tercihlerde bulunabilirsiniz. Mesela baskınızın inkjet ya da lazer baskı olması yönünde bir seçim bile yapabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Renkli Çıktı & Fotokopi Fiyatları (Güncel Liste)

 

Ciltleme İşlemleri

Yukarıda belirttiğimiz seçenekler arasından tercihler yaparak siparişlerinizi oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz siparişlerin daha düzenli olmasını da tercih edebilirsiniz. Bu noktada yüksek kalitede gerçekleştirdiğimiz ciltleme işlemleri sizin en büyük yardımcınız olacaktır.

Kağıt boyutuna ya da baskı yönüne göre en uygun ciltleme seçeneklerinden anında faydalanabilirsiniz. Karton ciltleme, spiral ciltleme, helezyon ciltleme ya da zımba köşeleme gibi seçeneklerden birini tercih edebilir, uygun fiyatlarla yüksek kaliteye aynı anda ulaşabilirsiniz.

Kadıköy’den Sipariş Oluşturma

Fotokopi ve çıktılarınız için siparişlerinizi dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden oluşturabilirsiniz. Özellikle Kadıköy ve çevresinde yüksek maliyetler ve bekleme sürelerinden sıkıldıysanız online sipariş oluşturma seçeneği ile zahmetsiz bir şekilde çıktılarınızı teslim alabilirsiniz.

Gideceğiniz yol süreleri gözünüzde büyüyorsa, kalabalık sıralarda beklemek istemiyorsanız online baskı merkezi tam size göre. Günün dilediğiniz saatinde siparişlerinizi oluşturabilir ve siparişleriniz hakkında anında bilgi alabilirsiniz. Bulunduğunuz adrese kargoyla teslim seçeneğinden faydalanarak fotokopi ve çıktılarınıza zahmetsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz.

 

Sipariş Seçenekleri ve Gönderim

Siparişlerinizi belirttiğiniz tüm ayrıntıları dikkate alarak büyük bir özenle hazırlıyor ve sizlere teslim ediyoruz. Uygun fiyatlar ve kaliteyi bir arada sunduğumuz tüm işlemlerimizden Kadıköy’de fotokopive çıktı ihtiyaçlarınız için de faydalanabilirsiniz.

Türkiye’nin her yerine sağladığımız gönderim seçenekleri ile evinizden hiç çıkmadan siparişlerinizi oluşturabilir, kapınıza kadar teslim seçeneğinden yararlanabilirsiniz.

Websitemiz ya da iletişim bilgilerimizde yer alan telefon numaralarımız üzerinden bizimle iletişime geçebilir, siparişleriniz hakkında detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz. Özellikle teslimat süresi, ücret tutarı ve baskı seçenekleri gibi ayrıntılar ile ilgili kafanıza takılan tüm soruların cevaplarını kolaylıkla alabilirsiniz.

Eğer kafanızda bazı noktaları oturtamıyor ve hangi tercihlerin sizin için daha iyi olabileceği konusunda kararsızlık yaşıyorsanız deneyimli ekip arkadaşlarımıza bu konuyu danışabilir ve sizin için en uygun seçenekleri değerlendirebilirsiniz. 4 adımda kolay sipariş için buradanbastir.com ana sayfamıza gidebilirsiniz.

Fiyat konusundaki endişelerinizi de bir kenara bırakın. Seçtiğiniz özelliklere göre ekip arkadaşlarımız tarafından size verilecek fiyat teklifi ile herhangi bir sürprizle karşılaşmadan keyifli ve rahat alışverişin tadını çıkarın.

MÜŞTERİ GERİBİLDİRİMLERİ

Teşekkürler