Loading...
Dikkat! Bu Sayfayı Kapatmayın!

İstanbul’da Ucuz Fotokopi Çekimi – Üstelik Evinizden Çıkmadan!

İstanbul’da karış karış ucuz fotokopi çeken yerleri aramaya son!

İstanbul’da Ucuz Fotokopi Çekimi – Üstelik Evinizden Çıkmadan!

Hepimiz zaman zaman çeşitli sebeplerle fotokopi çektirmeye ya da çıktı almaya ihtiyaç duyabiliyoruz. Hatta bazılarımız için bu durum adeta rutin bir zorunluluk haline gelebiliyor. Elimizde onlarca sayfa bir o tarafa bir bu tarafa koşuştururken ‘’acaba istediğim gibi olacak mı?’’, ‘’hemen teslim alabilir miyim?’’, ‘’renkli çıktı var mıdır?’’ veya ‘’kredi kartımla ödeyebilir miyim?’’ gibi pek çok soruyla işi daha da zorlaştırıyoruz. Hele bir de tüm bunları İstanbul gibi bir yerde yapmaya çalışıyorsak, durum daha kötü bir hal alıyor.

İstanbul trafiği bazen işin içinden çıkılmaz bir hale bürünmekte. Hepimizin hayatında mutlaka bir kere tecrübe ettiği gibi bazen 10 dakikalık bir iş için saatlerimizi yollarda geçirebiliyoruz. Geçtiğimiz haftalarda bir tanıdığım fotokopi için Kadıköy ilçesine gittiğini ve 2 saatinin heba olduğunu söyledi. Düşünmesi bile oldukça sıkıntı veren bu durum için sizlere bir çözüm önerimiz var. Evet, İstanbul trafiği ile belki başa çıkamayabiliriz fakat işlerinizi kolaylaştırmanın hızlı ve ekonomik bir yolunu biliyoruz.

Daha önce de belirttiğimiz gibi çok kısa sürecek bir işlem için İstanbul’un o keşmekeş trafiğine girmeye cesaret edemiyoruz. Hadi diyelim bir cesaretle çıktık yola. Peki ya aradığımız o fotokopiciyi bulabilecek miyiz? Bunun faturası ve zaman kaybı ne olacak? Şimdi tüm endişelerimizi bir kenara bırakalım ve kapımıza kadar gelen bu fırsatın tadını çıkaralım.

İstanbul’da karış karış ucuz fotokopi çeken yerleri aramaya son! Hem de evinizden hiç çıkmadan. Nasıl olacak dediğinizi duyar gibiyiz.

Gelin hep birlikte üzerinizden büyük bir yükü atmanıza yardımcı olacak bu ekonomik ve hızlı çözümü tek tek inceleyelim.

 

7/24 Online Baskı Merkezi

Acil bir çıktıya ihtiyacınız oldu ya da gecenin bir vakti unuttuğunuz fotokopiler aklınıza düştü. ‘’Şu an ne yapabilirim, artık çok geç!’’ diyerek sakın üzülmeyin.

Günün dilediğiniz saatinde sipariş verebileceğiniz online baskı merkezi hizmetinizde. Tek tıkla tüm siparişlerinizi oluşturabilir, detaylı inceleme yapabilir ve hatta fiyat konusunda bir fikir sahibi olabilirsiniz. Üstelik gönderim seçeneklerini inceleyebilir ve İstanbul’da yaşıyorsanız Express Gönderim seçeneğinden de faydalanabilirsiniz.

Herhangi bir konuda kararsızlığa düştünüz ya da aklınızı meşgul eden sorular mı var? O zaman aktif olarak çalışmalarını sürdüren müşteri temsilcilerimize anında ulaşabilirsiniz. Whatsapp veya Telegram üzerinden sizlere hızlı destek sağlıyoruz.

Her şey tamam, peki ödemeyi nasıl yapacağım? Bu sorunun aklınızı meşgul etmesine izin vermeyin. Online olarak ödeme işlemini gerçekleştirebilir ve anında siparişlerinizi oluşturabilirsiniz. Üstelik ödeme esnasında Türkiye’deki en büyük firmalarının da kullandığı Iyzico ile güvende kalabilirsiniz.

Gerçekleştireceğiniz tüm bağlantılar SSL sertifika güvenliği altında olacak ve herhangi bir sürprizle karşılaşmayacaksınız. Siparişinizi oluşturun, ödemeyi gerçekleştirin ve arkanıza yaslanın. Biz geliyoruz.

İlginizi Çekebilir: Online Baskı Merkezi vs. Fotokopi Merkezi

 

İstanbul’da Aynı Gün Adrese Teslim

Fotokopi ve çıktılarınızı İstanbul trafiğine girmenize ve saatlerce beklemenize gerek kalmadan aynı gün içerisinde kapınıza getiriyoruz desek? Evet, kulağa oldukça hoş geldiğinin farkındayız. Eğer sizin de yetişmeniz gereken toplantılarınız, sunumlarınız ya da çalışmanız gereken dersleriniz varsa endileşenmeyin. Dosyalarınızı sisteme yükleyin ve “İstanbul Express” kurye seçimi ile 2 saatte gönderim fırsatından yararlanın.

Yapmanız gereken şey ise çok basit; Çıktısını ya da fotokopisini almak istediğiniz dosyaları sisteme yükleyin, biz hazırlayıp kapınıza getirelim. Siz de kendinize ayırabileceğiniz fazladan bir kaç saatin tadını çıkarın.

Eğer İstanbul dışında bir şehirde ikamet ediyorsanız sizler için de hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Dosyaları sisteme yüklemeniz ve sipariş oluşturmanızın ardından olabildiğince hızlı bir şekilde siparişlerinizi kargoluyor, mesafeye bağlı olarak bir sonraki iş gününde kargolarınızın size ulaşması için büyük bir özveri ile çalışıyoruz.

 

Yüksek Kalitede Fotokopi ve Çıktılar

Fotokopi ve çıktılarınızı almaya karar verdiniz fakat bazı tereddütler yaşıyorsanız, endileşenmeyin. Bazı fotokopicilerde saatlerce beklemiş olabilir, istediğiniz kalitede siparişlerinizi alamamış olabilirsiniz. Bu sizi korkutmasın, fotokopi ve çıktılarda yepyeni bir dönemi sizlerle buluşturuyoruz.

Yüksek kalitede sunduğumuz ucuz fotokopi İstanbulve çevresinde sizi köşe bucak fotokopici ya da kırtasiye arama derdinden kurtaracak. Kapınıza kadar teslimini sağladığımız siparişleriniz, son teknoloji baskı makineleriyle, yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanmaktadır.

Teslim edilmesi gereken önemli evraklar, toplantı dosyaları, ders notları ve daha fazlası için daha önceden yaşadığınız olumsuz deneyimleri bir kenara bırakın. “En kaliteli ve ucuz çıktı nereden alınır” diye merak ediyorsanız buradanbastir.com web sitemiz ile yüksek kalitede ekonomik siparişlerinizin tadını çıkarın.

 

Detaylı Sipariş Oluşturma

İstanbul’da ucuz fotokopi çeken yerlertarafından sıklıkla bir bahane olarak kullanılan bu cümleleri duymaktan sıkılmadınız mı?

  • Renkli çıktı veremiyoruz.
  • Sadece A4 kağıdı kullanıyoruz.
  • Makinalarımız arızalı.
  • Spiral yapamıyoruz.

Hem ücretini ödüyorum hem de sürekli bir bahaneyle karşılaşıyorum diye düşünenleriniz mutlaka vardır. O zaman gelin sizi istediğiniz özelliklerdeki fotokopi ve çıktılarınızla buluşturalım.

Başkaları için sıradan bir kağıt parçası olan fotokopi ve çıktılarınız biliyoruz ki sizler için kimi zaman hayati öneme sahip birer evrak olabiliyor. Özellikle bu hizmeti aldığınız yerlerin beklentilerinizi karşılamaması da işleri bir hayli zorlaştırıyor. Bu yüzden biz siparişlerinizi oluştururken tamamen sizin isteklerinizi dikkate alıyor; kâğıt seçiminden ciltleme tercihlerine kadar kararı size bırakıyoruz.

 

Sadece A4 Değil Tüm Dosya Boyutlarıyla Hizmetinizdeyiz

Çıktısını ya da fotokopisini almak istediğiniz dosyaları sisteme yüklemenizin ardından siparişlerinizin nasıl olması gerektiğini en ince ayrıntısına kadar seçme imkânını sunuyoruz. Örneğin, ihtiyacınız olan çıktının;

  • Tek ya da çift taraflı,
  • Renkli ya da siyah beyaz,
  • Dikey ya da yatay olması gerektiğine tek tıkla karar verebilirsiniz.

Bunlar alışık olduğumuz detaylar diye düşünebilirsiniz. O zaman sizi biraz şaşırtalım. Fotokopinizi ya da çıktınızı yalnızca A4 boyutunda değil de A0’dan A5’e kadar farklı boyutlarda alabileceğinizi biliyor muydunuz? Ya da çıktılarınızın lazer ya da inkjet kalitesinde olabileceğini?

Eminiz ki daha önce deneyimlediğiniz baskı merkezlerinde böylesine detaylı bir sipariş oluşturma fırsatınız olmamıştır. Peki, kağıt gramajını belirleme seçeneğiniz olduğundan haberiniz var mıydı?

  • 80 gr
  • 90 gr
  • 100 gr
  • 120 gr
  • 160 gr
  • 200 gr olmak üzere kağıt gramajlarınızı da ihtiyacınıza yönelik olarak kolaylıkla belirleyebilirsiniz.

Belirttiğimiz tüm özelliklerin yanı sıra fotokopi ve çıktılarınızın daha derli toplu durmasını isteyebilirsiniz. Bunun için ciltleme seçenekleri arasından kenar zımbalama, köşe zımbalama ve tel spirali tercih ederek çıktılarınızı bir kitap haline getirebilirsiniz. Tüm bu detayları ve 4 basit adımda sipariş aşamalarının nasıl yapılacağını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:

Son teknoloji cihazlarla oluşturduğumuz siparişlerinizin her detayıyla ilgilendiğimizi belirtmeliyiz. Tamamen ihtiyaçlarınıza yönelik isteğiniz doğrultuda hazırlanmış fotokopi ve çıktılarınızın maliyetleri ise sizi korkutmasın.

Yüksek kalite ve ekonomik çözümleri sizlerle buluşturmaya devam ediyor, İstanbul’da ucuz fotokopi çeken yerlerarayışından sizleri tamamen kurtarıyoruz.

İlginizi Çekebilir: Renkli Çıktı & Fotokopi Fiyatları

 

Kargolama ve İstanbul içi Gönderim

Siparişlerinizi tüm detaylarını seçerek oluşturun ve arkanıza yaslanın, kapınıza kadar geliyoruz. İstanbul içinden vereceğiniz tüm siparişleri aynı gün içinde baskıya alıyor ve saatler içerisinde sizlere teslimini gerçekleştiriyoruz.

Yola çıktığımız hızlı ve ekonomik fotokopi mottosuyla birlikte sizlere sözünü verdiğimiz İstanbul trafiğinden kurtama operasyonunu başarılı bir şekilde yerine getiriyoruz.

Sadece İstanbul’dan değil çevre iller hatta Türkiye’nin dört bir yanına siparişlerinizin gönderimini sağlıyoruz. Baskı işlemlerini olabildiğince hızlı gerçekleştiriyor, mesafeye bağlı olarak değişse de kargolama süresini minimum seviyeye indirgiyoruz. Tüm siparişlerinizi İstanbul’da hazırlıyor ve buradan kargolamasını ya da teslimatını gerçekleştiriyoruz.

MÜŞTERİ GERİBİLDİRİMLERİ

Teşekkürler