Loading...
Dikkat! Bu Sayfayı Kapatmayın!

En Yakın Fotokopici İçin Haritadan Konum Aramanıza Gerek Yok!

En yakın fotokopici sandığınızdan çok daha fazla yakınınızda!

En Yakın Fotokopici İçin Haritadan Konum Aramanıza Gerek Yok!

Fotokopi çektirmek ve çıktı almak tahmin ettiğinizden daha zahmetli bir iş haline mi geliyor? Ya da sadece 10 dakikalık bir işlem için saatlerinizi harcama fikri sizi rahatsız mı ediyor? Cevabınız evetse sizler için sunduğumuz ayrıcalıklara hep birlikte bir göz atalım.

Günlük hayatta fotokopi çektirmek ve çıktı almak bazıları için pek bir anlam ifade etmese de işlerinin büyük bir çoğunluğunu bu şekilde gerçekleştiren binlerce insan var. Özellikle öğrenciler, öğretmenler ve özel sektör çalışanları da dahil olmak üzere farklı pek çok sektör içerisinde fotokopi ve çıktılara olan ihtiyaç oldukça fazla. Hal böyle olunca kaliteli ve uygun fiyatlı çıktılara ulaşmak da bir hayli zor oluyor.

Hadi diyelim çıktılarımızı almak için uygun fiyatlı bir yer bulduk, trafikte oraya ulaşmak için ne kadar süre harcayacağız? Ya da fotokopi sıralarında beklemeye ne kadar sabrımız var? Üstelik bu zorlu pandemi döneminde…

 

Fotokopici Bulmak İçin Haritadan Konum Aramakla Uğraşmayın!

Yakın bir yerlerde fotokopici olsun hemen gidip hallederim diyenleriniz mutlaka olacaktır. Yakın bir yer bulabilmek uğruna Google haritalar üzerinden yapılan onlarca arama, konum belirleme ve daha fazlası da uğraştırıcı olmayacak mı?  Cevabınızın yine evet olduğunu duyar gibiyiz.

İşte tüm bu aksaklıklara bir son verebilmek amacıyla fotokopi ve çıktıda yepyeni bir dönemi sizlerle buluşturuyoruz. Artık fotokopi ve çıktı almak için binbir türlü zahmete katlanmanıza gerek yok. Nasıl mı? Hemen açıklayalım.

Diyelim ki kırtasiye ve baskı merkezlerine uzak bir konumda yaşıyorsunuz. Trafikte geçen saatler, kapanışa yetişme çabaları.. Gideceğiniz yol gözünüzde büyüyor kısacası. Son bir çare Google haritalardan bakıyoruz en yakın baskı merkezine yine yok. En yakını bile oldukça ters bir istikamette. Ne yapalım gideceğiz mecbur diyorsunuz sanırım. Peki saat kaç oldu? Bu saatte açık bir yer bulmak mümkün mü? O kadar yol gittikten sonra ‘’kapalıyız’’ tabelasını görmek oldukça zor.

Tüm bunları düşündünüz ve bugünlük çıktı alma işini ertelediniz. Daha önce en az bir kaç defa yaptığınız gibi. Zaten yerine getirmeniz gereken pek çok sorumluluğunuz varken bir de bu çıkıyor karşınıza.

Günlük yaşam telaşı içerisinde yukarıdaki senaryoya benzer pek çok durumla karşı karşıya kaldığınızı tahmin edebiliyoruz. Artık endişelenmenize hiç gerek yok. Size birtakım ayrıcalıklardan bahsedeceğimizi söylemiştik, hemen ayrıntılara geçiyoruz.

 

Lokasyonunuza En Yakın Fotokopici

Nerede ve hangi şehirde yaşıyor olursanız olun size en yakın fotopici Buradanbastir.com olacaktır. Şaşırtıcı ama bir o kadar da gerçek. Nasıl olduğuna gelecek olursak; online bir baskı merkezi olarak hizmetlerini sürdüren Buradanbastir.com ile siparişlerinizi bulunduğunuz şehirden anında verebilirsiniz. Üstelik Türkiye’nin neresinde olursanız olun bu hizmetten tek bir tıkla faydalanabilirsiniz.

Sizi en yakın baskı merkezi, kırtasiye ya da fotokopici arama derdinden kurtaran bu hizmet ile bulunduğunuz lokasyondan anında siparişlerinizi oluşturabilirsiniz. Üstelik 7/24!

Tüm bu işlemleri yaparken çalışma saati gibi kısıtlamalara uymak zorunda değilsiniz. Örneğin; geç saatlerde aklınıza gelen ve bir an önce sipariş oluşturmanız gereken önemli siparişleriniz var. Ama ne yazık ki çevrenizde açık bir fotokopici bulmakta zorlanıyorsunuz. O zaman aramanıza hiç gerek kalmadan online baskı merkezimizi tercih edebilirsiniz. Hem zamandan kazanabilir hem de işleri halletmenin rahatlığıyla başınızı yastığınıza huzurlu bir şekilde koyabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: İstanbul’da Ucuz Fotokopi – Üstelik Evinizden Çıkmadan!

 

Kaliteli ve Uygun Fiyatlı Baskı İşlemleri

Evinizden çıkmaya ve saatler boyu beklemeye gerek kalmadan fotokopi ve çıktılarınıza ulaşabilmenin harika bir yolunu buldunuz. Peki biraz daha şaşırmaya hazır mısınız?

Adresinize kadar gelen siparişlerinize yüksek kalitede ve uygun fiyatlarla ulaşabileceğinizi biliyor musunuz? Evet, hem siparişlerinizi adresinize kadar yolluyor hem de tüm bu işlemleri uygun fiyat ve yüksek kalite ile gerçekleştiriyoruz.

Kafanızda hala soru işaretleri mi var? O zaman detaylı sipariş oluşturma kısmına hızlıca bir göz atabilir, siparişlerinizi ne şekilde oluşturacağınız hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Bununla birlikte aktif bir şekilde hizmet veren müşteri temsilcilerimizden daha detaylı bilgilere anında ulaşabilirsiniz. Ücret konusunda bile! Siparişlerinizi oluştururken ya da teslim alırken herhangi bir sürprizle karşılaşmamak için bu fırsatı mutlaka değerlendirmenizi öneriyoruz.

 

Bununla birlikte aktif bir şekilde hizmet veren müşteri temsilcilerimizden daha detaylı bilgilere anında ulaşabilirsiniz. Ücret konusunda bile! Siparişlerinizi oluştururken ya da teslim alırken herhangi bir sürprizle karşılaşmamak için bu fırsatı mutlaka değerlendirmenizi öneriyoruz.

İlginizi Çekebilir: Online Baskı Merkezi vs. Fotokopi Merkezi

 

Fokotopici Arama Derdine Son!

Fotokopi ve çıktı almak istediğinizde;

  • Fotokopiciniz yakın çevrede bulunsa,
  • Uygun fiyatlı olsa,
  • Kaliteden ödün vermese,
  • Esnek çalışma saatlerine sahip olsa ve
  • Hatta siparişlerinizi adresinize teslim etse ne kadar güzel olmaz mıydı?

Trafiğe hiç girmeden kahvenizi yudumlarken siparişlerine ulaşsanız mesela. Düşünmesi bile oldukça güzel olan bu senaryo size hayal gibi gelebilir. Ancak tüm bunların hepsi BuradanBastır  ile artık mümkün.

Evinizden hiç çıkmadan tek bir telefon ya da tek bir tıkla siparişlerinizi detaylı bir şekilde oluşturabilirsiniz. Türkiye’nin neresinde olursanız olun bir kaç gün içerisinde siparişleriniz adresinize teslim edilecektir. Üstelik İstanbul içinden verilen siparişler aynı gün kapınızda. İstanbul Express avantajından faydalanmak için siparişlerinizi oluşturun hemen yola çıkalım.

Günlük koşuşturmacanın içerisinde en yakın fotokopiciyi aramak yerine bu ayrıcalıklı hizmetlerden kolaylıkla faydalanabilirsiniz. Belirttiğiniz tüm adreslere (bunlara iş yeri, okul ve kamu kurumları da dahil) siparişleriniz teslim edilirken siz de geri kalan işlerinize odaklanabilirsiniz. Sokak sokak fotokopici aramaya son! En yakın fotokopici Buradanbastir.com

MÜŞTERİ GERİBİLDİRİMLERİ

Teşekkürler