Loading...
Dikkat! Bu Sayfayı Kapatmayın!

En İyi 12 PDF Sayfa Düzenleme Programı (Ücretsiz & Online)

12 Ücretsiz PDF Sayfa Düzenleme Sitesi

En İyi 12 PDF Sayfa Düzenleme Programı (Ücretsiz & Online)

İletişim teknolojisinin gelişmesi ile birlikte birçok doküman artık online ortamdan gönderiliyor. Bu şekilde yapılan gönderimlerde dosya formatları genellikle PDF oluyor. PDF formatı, sahip olduğu birçok özellik nedeniyle günümüzde yoğun olarak tercih ediliyor. Ancak Word ve benzeri dosyalara göre direkt olarak düzenlenemeyen yapısı bazen kullanıcıları zorlayabiliyor. İşte böyle durumlarda imdadınıza koşan, online PDF düzenleme işlemini yapabileceğiniz siteleri tanıtacağız.

Online düzenleme siteleri üzerinden ücretsiz bir şekilde istediğiniz işlemleri yapabilirsiniz. İlgili siteleri kullandığınızda bilgisayarınıza herhangi bir program indirmeniz gerekmez. Siteye giriş yaptıktan sonra ilgili aracı kullanmanız yeterli olacaktır. Bu en iyi pdf düzenleme programı siteleri hem ücretsiz hem de metin ve şekil ekleme, düzenleme, öğeleri yeniden konumlandırma gibi müthiş özelliklere sahip.

 

PDF Düzenleme Nasıl Yapılır?

Doğru araçları kullanarak istediğiniz düzenlemeleri çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Elektronik bilgileri hızlı bir şekilde düzenlemek ve yayınlamak için yoğun olarak kullanılan formatlardan biri PDF’dir. Ancak bahsedilen formatı düzenlemek için dosyayı direkt olarak açmanız yeterli olmayacaktır. Bunun için profesyonel bir yazılım kullanmanız gerekiyor.[*]

Düzenleme için geliştirilmiş olan profesyonel yazılımların bazıları ücretli iken, bazıları ise ücretsizdir. Ayrıca bazılarını kullanabilmek için bilgisayarınıza ekstra bir program indirmeniz gerekirken bazılarını ise online olarak kullanabilirsiniz. Online ve ücretsiz seçenekler, günümüzde yoğun olarak tercih edilir.

Bu da İlginizi Çekebilir: İstanbul’da Ucuz Fotokopi Çekimi – Üstelik Evinizden Çıkmadan!

 

Online PDF Düzenlemek İçin En İyi Siteler

PDF düzenleme için kullanılabilecek en etkili yöntemlerden birisi web siteleridir. Web sitelerinde bulunan araçlar üzerinden gerekli düzenleme işlemlerini online ve ücretsiz olarak yapabilirsiniz. Böylece herhangi bir program indirmeden, zaman kaybetmeden istediğiniz işlemleri kısa bir süre içerisinde tamamlayabilirsiniz. Bu işlem için kullanabileceğiniz en iyi siteleri sizler için derledik.

 

1. Small PDF

Kullanımı son derece kolaydır. İlgili adrese giriş yaptığınızda karşınıza direkt olarak düzenleme bölümü çıkacaktır. Bilgisayarınızda bulunan PDF dosyasını bu alana sürükleyerek bırakmanız gerekiyor. Bu aşamadan sonra sisteme dosyayı yüklemiş oluyorsunuz ve site tarafından düzenleme yapabileceğiniz araçlar aktif hale getiriliyor. Araçları kullanarak dosya üzerinde birçok işlem yapabilirsiniz. Düzenleme işlemleri tamamlandıktan sonra ilgili butonu kullanarak dosyayı indirmeniz yeterli olacaktır.

(Siteyi incelemek için: https://smallpdf.com/tr/pdf-duzenleme)

 

2. PDF24

İlk olarak bilgisayarınızda bulunan dosyayı siteye yüklemeniz gerekiyor. Yükleme işlemi sonrasında dosyanız otomatik olarak açılacaktır. Bunun yanında düzenleme için kullanabileceğiniz araçlar da aktif hale gelecektir. İlgili siteye Windows, Mac ve Linux cihazlarınız üzerinden giriş yapabilir ve düzenlemeleri kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

(Siteyi incelemek için: https://tools.pdf24.org/tr/pdf-duzenleme)

 

3. SodaPDF

Bilgisayar, Google Drive veya Dropbox gibi bulut depolama sistemleri üzerinden bu siteye PDF formatındaki dosyalarınızı yükleyebilirsiniz. Yükleme yapmak için sürükle bırak yöntemini kullanabileceğiniz gibi, direkt olarak ilgili alandaki dosyayı göstererek de yükleme yapabilirsiniz. Yükleme sonrasında dosyanız açılacak ve düzenleme alanları aktif olacaktır. İstediğiniz düzenlemeleri yaptıktan sonra dosyayı kolay bir şekilde yeniden bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

(Siteyi incelemek için: https://www.sodapdf.com/tr/pdf-editor/)

 

4. Sejda

PDF düzenleme için kullanabileceğiniz bu site, genel manada beklentilerinizi karşılayacaktır. Bilgisayarınızdan buraya dosyanızı attığınızda, sistem tarafından otomatik olarak açılır ve düzenleme ekranı anında aktif olur. Bu aşamadan sonra yazıları adeta Word programındaymışçasına düzenleyebilir ve değiştirebilirsiniz. Bunun haricinde farklı düzenleme işlemleri de yapabilirsiniz. Bütün bunların ardından ise dosyanızı yeniden indirebilir ve istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

(Siteyi incelemek için: https://www.sejda.com/tr/pdf-editor)

 

5. iLovePDF

Bulut depolama sistemlerinden veya bilgisayarınızdan bu siteye dosyalarınızı yükleyebilirsiniz. Yükleme sonrasında dosyanız direkt olarak açılacak ve üst çubukta düzenleme araçları aktif hale gelecektir. İlgili araçlarını kullanarak metin ekleme başta olmak üzere birçok işlem yapabileceksiniz. Sonrasında ise ekranın sağ bölümünde yer alan butonu kullanarak yaptığınız düzenlemeleri kaydedebilir ve dosyayı indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

(Siteyi incelemek için: https://www.ilovepdf.com/tr/pdf-duzenleyici)

 

6. PDFCandy

Sitede bulunan Dosya Ekle butonunu kullanarak dosyanızı yükleyebilirsiniz. Bunun dışında sürükle bırak yöntemi burada da kullanılabilir. Sistem tarafından dosyanız direkt olarak açılacaktır. Dosyanız açıldıktan sonra istediğiniz düzenleme işlemlerini yapabilirsiniz. Değişiklikleri kaydetmek için ilgili sayfada bulunan Uygula butonuna basmanız yeterli olacaktır. Son olarak da dosyanızı bilgisayara indirebilirsiniz.

(Siteyi incelemek için: https://pdfcandy.com/tr/edit-pdf.html)

 

7. LightPDF

Metin ekleme, metin düzenleme, form doldurma gibi birçok işlemi yapmanıza imkân veren bir PDF düzenleme aracıdır. Siteye girdikten sonra Dosya Aç butonunu kullanarak düzenlemek istediğiniz dosyanızı yükleyebilirsiniz. Sonrasında ise sitede yer alan butonları kullanarak istediğiniz işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay bir araçtır ve genel olarak sizi zorlamayacaktır. Birçok düzenleme işlemi yapılmasına imkân vermesi ise en önemli avantajı olarak ifade edilebilir.

(Siteyi incelemek için: https://lightpdf.com/tr/edit-pdf)

 

8. Pdf4me

Metin ve açıklama ekleme, metinleri boyama ve vurgulama, filigran ve logo ekleme gibi birçok işlemi yapmanıza imkan veren bir online düzenleme sitesidir. Güvenli bir düzenleme imkânı veren bu siteyi kullanmak için dosyalarınızı sürükle bırak yöntemi ile siteye yüklemeniz gerekiyor. Sonrasında dosyanız otomatik olarak açılacak ve sol tarafta düzenleme araçları aktif hale gelecektir. Sol tarafta bulunan çubukları kullanarak istediğiniz düzenlemeleri yapabilir ve sonrasında ise yeni oluşturulan dosyayı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

(Siteyi incelemek için: https://pdf4me.com/tr/pdf-duzenleme/)

 

9. HiPDF

SSL sertifikası bulunan ilgili site, güvenli bir şekilde düzenleme yapmanıza imkân verirken, gizliliğinizi ise tam olarak koruyor. Dosyanızı sitede yer alan Dosya Ekle butonu üzerinden sisteme yükleyebilirsiniz. Yükleme sonrasında sistem tarafından dosyanız otomatik olarak açılır. Üst tarafta düzenleme yapabileceğiniz araçlar aktif olur. Metin ekle, Görsel ekle, Şekil Ekle gibi butonları kullanarak istediğiniz düzenlemeleri yapabilirsiniz.

(Siteyi incelemek için: https://www.hipdf.com/tr/pdf-editor)

 

10. JotForm

Bu site, düzenleme imkânı vermesinin yanında kullanıcılarına farklı türden şablonlar da sunuyor. Sitede yer alan birçok şablon ile istediğiniz türden dosyaları hazırlayabilirsiniz. Ayrıca mevcut dosyalarınızı sisteme yükleyerek birçok düzenleme işlemi yapabilirsiniz. Üstelik bunların tamamını ücretsiz bir şekilde gerçekleştirirsiniz.

(Siteyi incelemek için: https://www.jotform.com/tr/products/pdf-editor/)

 

11. EasePDF

Bilgisayar, Google Drive, OneDrive ve Dropbox üzerinden dosya yüklenebilen bu siteye, ayrıca internet ortamında bulunan dosyanın linkini (URL) kullanarak da dosya ekleyebilirsiniz. Sonrasında ise ilgili araçları kullanarak metin ekleme, öğeleri yerleştirme gibi işlemleri yapabilirsiniz. Sorunsuz performans ve hızlı çözümleme süreci, bu aracın etkili sonuçlar vermesini sağlar ve beklentileri genel olarak karşılar. En iyi ücretsiz PDF düzenleme sitelerinden biridir.

(Siteyi incelemek için: https://www.easepdf.com/tr/edit-pdf/)

 

12. abcdPDF

Bilgisayar, Google Drive ve Dropbox üzerinden dosya yüklemek için sitede yer alan ilgili butona basmak gerekiyor. Sürükle bırak yöntemi bu sitede yok. Dolayısıyla ilgili alandan dosyanın seçilerek sisteme yüklenmesi gerekiyor. Yükleme sonrasında PDF Düzenle butonuna basılmalıdır. Sonrasında ise üst bölümde çıkan Text, Eraser, Redact gibi araçları kullanarak etkili bir şekilde düzenleme yapabilirisiniz. Son olarak ise ilgili dosyayı bilgisayarınıza indirerek istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

(Siteyi incelemek için: https://abcdpdf.com/tr/pdf-d%C3%BCzenleyici.html)

Bu da İlginizi Çekebilir: En İyi 9 Online PDF Dönüştürücü Site (ÜCRETSİZ)

 

PDF’lerinizi En Kaliteli Biçimde Bastırın

PDF düzenleme siteleri üzerinden düzenleyerek bilgisayarınıza indirdiğiniz dosyaların bazen çıktısını almanız gerekebilir. Çıktı alırken baskı kalitesinin yüksek olması büyük bir öneme sahiptir. Dosyadaki her detayın net bir şekilde kağıda aktarılması ve kalıcı olması, ancak bu şekilde mümkün olacaktır. Online baskı merkezi olarak hizmet veren buradanbastir.com, yüksek kalitedeki baskıları ile beklenti ve ihtiyaçlarınızı etkili olarak karşılıyor. Kaliteli çıktıları en uygun fiyat avantajı ile almak için siz de hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

MÜŞTERİ GERİBİLDİRİMLERİ

Teşekkürler