Loading...
Dikkat! Bu Sayfayı Kapatmayın!

Askıda Fotokopi Nedir? Öğrencileri Sevindiren Uygulama

Askıda Fotokopi Uygulaması Nasıl Ortaya Çıktı?

Askıda Fotokopi Nedir? Öğrencileri Sevindiren Uygulama

Askıda ekmek uygulamasından sonra öğrencilerin fotokopi ve çıktı ihtiyaçları için askıda fotokopi uygulaması çıktı. İhtiyaç sahiplerinin sadece ekmeğe değil, farklı hizmetlere de gereksinim duyabileceğinden hareketle çıkan askıda fotokopi, özellikle lise öğrencilerini yakından ilgilendirmektedir. Sınava hazırlık sürecinde farklı kaynaklara ihtiyaç duyan lise öğrencileri, bunların tamamını karşılamakta zorlanmaktadır. Askıda fotokopi ile bu zorluklara bir nebze olsun çare olunması hedeflenmektedir.

 

Askıda Fotokopi Uygulaması Nasıl Ortaya Çıktı?

Rize’de fotokopi hizmetleri veren bir işletmenin sahibi olan Selim Kandemir, öğrencilerin fotokopi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandığını fark ederek böyle bir uygulama başlatmaya karar verdi. İşletmesine “Bu işletmede askıda fotokopi uygulaması vardır” şeklinde bir yazı yazmasının üzerine, durumu iyi olanlardan bağışlar gelmeye başladı. Öğrencilere yardım etmek isteyenlerin ilgisi büyük oldu.

Görsel kaynak: birgun.net

Toplanan bağışlar, fotokopi ihtiyacını karşılamakta zorlanan öğrenciler için kullanılıyor. Öğrenciler, yapılan bağışlar çerçevesinde fotokopilerini ücretsiz olarak alabiliyor. Böylece ihtiyaçlarının bir bölümünü bu şekilde ücretsiz olarak karşılama imkânı bulmuş oluyor.

Buradaki uygulama, ihtiyaç sahibi öğrenciler ile onlara yardım etmek isteyenleri bir araya getiriyor. Üstelik yapılan yardımın direkt olarak eğitim harcamalarına gitmesi, toplanan yardım miktarını da olumlu olarak etkiliyor.

İlginizi Çekebilir: En Ucuz Çıktı Nereden Alınır? (İşte Bakmanız Gereken Yerler)

 

Öğrenciler Bu Uygulamayı Nasıl Buldu?

Öğrenciler, geçinmenin zor olduğunu ve böyle bir dönemde okul masraflarının arka planda kalabildiğini ifade ediyor. Hem siyah beyaz hem de renkli çıktı ve fotokopi fiyatlarının artmaya başladığı günümüzde, bu uygulama sayesinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin biraz da olsa rahat edeceği tahmin ediliyor. Normal bir market alışverişinin 500 TL tuttuğu bu dönemde, çok düşük rakamlarla geçinmeye çalışanlar olduğunun altını çizenler, askıda fotokopi ile öğrencilere yardım edilmesi gerektiğini söyledi. Bu güzel uygulamanın yakında yaygınlaşacağı tahmin ediliyor.

İlginizi Çekebilir: En Yakın Fotokopici İçin Haritadan Konum Aramanıza Gerek Yok!

 

Buradan Bastır 50 TL Bonus Kampanyası

Buradan Bastır olarak online bir baskı merkezi olmamız sebebiyle askıda fotokopi gibi bir kampanya oluşturamadık fakat bunu yapamıyoruz diye sizleri de unutmadık. Sizin için bir bonus kampanyası hazırladık.

Bizi bir arkadaşınıza tavsiye ederek arkadaşınızın ilk siparişinden 50 TL bonus siz kazanırsınız. Bunun için profilinizin “BONUS50” bölümünü seçerek size özel olan bağlantıyı kopyalayarak bir arkadaşınıza gönderin.

Arkadaşınızın ilk siparişinden sonra hesabınıza 50 TL tutarında bir bakiye eklenecektir. Siz de bu miktarı sitemizde dilediğiniz gibi kullanabilir, çıktılarınızı bedavaya getirebilirsiniz.

MÜŞTERİ GERİBİLDİRİMLERİ

Teşekkürler