Loading...
Dikkat! Bu Sayfayı Kapatmayın!

8. Sınıf İngilizce Test PDF İndir (Tüm Üniteler)

8. Sınıf İngilizce Test Çöz & PDF İndir

8. Sınıf İngilizce Test PDF İndir (Tüm Üniteler)

Liseye geçişten bir önceki aşama olan 8. sınıf, İngilizce eğitiminin büyük bir öneme sahip olduğu dönemdir. Gerek LGS sınavında çıkması, gerekse de lise döneminde büyük bir öneme sahip olması nedeniyle, bu dönemde İngilizce dersine özel bir önem verilmesi gerekir. Böylece LGS’de istenen puanı alabilir, istediğiniz liseye gidebilir ve geleceğinize dair önemli avantajlar elde edebilirsiniz. Bütün bunların gerçekleşmesi için doğru çalışma tekniklerini kullanmanız ve doğru testleri çözmeniz gerekir. Yazımızın devamında ulaşabileceğiniz 8. sınıf İngilizce test PDF dosyasındaki testler, bu noktadaki beklentilerinizi karşılayacaktır.

Bu içeriğimize tıklayarak 8. sınıf İngilizce yaprak test PDF dosyalarını indirebilir ve bunların çıktılarını alarak soruları çözebilirsiniz.

 

8. Sınıf İngilizce PDF Testler ve Cevap Anahtarları

Test çözmek, hemen her ders için büyük bir öneme sahiptir ve bu durum İngilizce için de geçerlidir. İngilizce testleri ile genel durumunuzu görür, öğrendiklerinizi pekiştirir, konuları tekrar edersiniz. Ancak ilgili testlerin yararları bunlarla da sınırlı değildir. Bahsedilenlerin haricinde yeni kelimeler öğrenebilir ve yeni cümle yapılarını da görebilirsiniz.

Test çözümü, sadece okulda gördüğünüz derse katkı sağlamaz, bunun yanında dil öğrenmenizi de destekler. Dolayısıyla sizlerle paylaştığımız 8. sınıf İngilizce test PDF dosyalarının birçok noktada sizleri destekleyeceğine ve fazlasıyla memnun edeceğine emin olabilirsiniz. Rengarenk görünümü ve kaliteli soruları ile öne çıkan testleri, aşağıda bulunan tablodaki linklerden indirebilir, indirdiğiniz dosyaların çıktılarını alıp çalışabilirsiniz:

8. Sınıf İngilizce PDF Testler

1. Ünite İngilizce Test PDFCevap anahtarı içinde

2. Ünite İngilizce Test 1 PDF

 

2. Ünite İngilizce Test 2 PDF

 

2. Ünite İngilizce Test 3 PDF

 

2. Ünite İngilizce Test 4 PDF

Cevap anahtarı içinde

 

(Cevap anahtarı: 1-D / 2-A / 3-C / 4-B / 5-B / 6-C / 7-A / 8-C / 9-A /10-D)

 

(Cevap anahtarı: 1-A  / 2-D / 3-D / 4-C / 5-D / 6-C / 7-B / 8-A / 9-B / 10-D)

 

(Cevap anahtarı: 1-C / 2-A / 3-B / 4-B / 5-A / 6-B / 7-D / 8-C / 9-B / 10-A)

3. Ünite İngilizce Test 1 PDF

 

3. Ünite İngilizce Test 2 PDF

Cevap anahtarı içinde

 

Cevap anahtarı içinde

4. Ünite İngilizce Test PDFCevap anahtarı

5. Ünite İngilizce Test PDF

 

5. Ünite İngilizce Test 2 PDF

Cevap anahtarı

 

Cevap anahtarı içinde

6. Ünite İngilizce Test PDFCevap anahtarı

7. Ünite İngilizce Test 1 PDF

7. Ünite İngilizce Test 2 PDF

7. Ünite İngilizce Test 3 PDF

Cevap anahtarı

Cevap anahtarı içinde

Cevap anahtarı içinde

8. Ünite İngilizce Test PDFCevap anahtarı
9. Ünite İngilizce Test PDFCevap Anahtarı: 1B 2C 3B 4C 5C 6D 7B 8A 9A 10C

Kaynak: ingilizceciyiz.com

 

8. Sınıf İngilizce Çalışma Metotları

İngilizce dersinden istediğiniz başarıyı bir türlü yakalayamıyor musunuz? Ne yaparsanız yapın netleriniz yükselmiyor mu? Bunun için üzülmeyin ve endişelenmeyin. Konuları pekiştirmeniz için 23 videodan oluşan playlisti dikkatli bir şekilde izledikten sonra sizlerle paylaştığımız testleri çözebilirsiniz. Bütün bunların ardından gerek ders başarınızın gerekse de İngilizce öğrenme konusundaki ilerlemenizin belirgin olarak arttığını fark edeceksiniz.

İlginizi Çekebilir: 6. Sınıf İngilizce Test Çöz & PDF İndir (Tüm Üniteler)

 

İngilizce Kelime Ezberlemenin Püf Noktaları

İngilizce öğrenmek ve dersten başarılı olabilmek için en kilit unsur kelime öğrenmek veya ezberlemektir. Kelime ezberlemek, bazen çok zor ve sıkıcı olabilmektedir. Eğer bu konuda sorun yaşıyor ve kelimeleri daha etkin bir şekilde öğrenmek istiyorsanız, aşağıda bulunan 10 farklı yöntemi detaylı olarak inceleyebilirsiniz.*

·  Sürekli Okuyun

Bol bol okumak, kelime dağarcığını geliştirmenin en etkili yöntemidir. Bulduğunuz kitap, gazete ve benzeri kaynakları okuyun. Okudukça yeni kelimeler zihninize tam olarak yerleşecek ve ekstra bir çaba göstermeden kelime öğrenme imkanı yakalamış olacaksınız.

·  İnternette Zaman Geçirin

İnternet ve akıllı mobil cihazlar günümüzün en önemli buluşlarındandır. Söz konusu imkanları sonuna kadar kullanabilir ve İngilizce öğretimi için geliştirilmiş olan uygulamalardan yararlanabilirsiniz. İlgili uygulamalar sayesinde kelime dağarcığınız gelişeceği gibi, öğrendiğiniz kelimeleri sürekli kullanarak bunların kalıcı olmasını da sağlayacaksınız.

·  Hedeflerinizi Belirleyin

Kendinize hedefler belirleyin ve bu hedefleri günlük, haftalık ve aylık olarak kategorize edin. Böylece hangi sürede neler yapacağınızı bilerek hareket edecek ve sonuçları çok daha etkili olarak alacaksınız. Unutmayın, hedefiniz olmadan İngilizcede istediğiniz başarıyı elde etmeniz çok zor olacaktır.

·  İlginç Kelimeleri Seçin

Kelime ezberlerken ilginç ve kullanışlı olan kelimelere daha fazla ağırlık verin. Böylece zihninizi karmaşık ve nadiren kullanılan kelimelerle doldurmamış olur ve ezberleme konusundaki yükünüzü azaltmış olursunuz.

·  İngilizce Öğrenme Etkinlikleri Yapın

Okula giderken arkadaşlarınızla veya tek başınıza küçük etkinlikler yapın. Arkadaşlarınızla karşılıklı olarak kelimelerin anlamlarını sorun. Eğlenceli bir etkinlikle keyifli zaman geçirir ve kelimelerin kalıcılığına ciddi anlamda katkı sağlarsınız.

·  İngilizce Sözlük Kullanın

Elinizin altında sürekli bir sözlük olması, merak ettiğiniz kelimelerin anlamlarını direkt olarak bulmanızı sağlar. Bunun dışında uygun zamanlarda sözlüğü karıştırarak ilginizi çeken yeni kelimeleri de öğrenebilirsiniz.

·  İngilizceyi Keyifli Hale Getirin

Bu süreci bir zorunluluk olmaktan çıkarın ve olabildiğince keyifli hale getirin. İngilizceyi yaşamanızın bir parçası haline dönüştürebileceğinizi asla unutmayın. Bunun için telefonunuzun, tabletinizin, uygulamaların dilini İngilizce yapabilir ve arkadaşlarınızla İngilizce iletişim kurmaya çalışabilirsiniz. Bütün bunlar, kelime öğrenme sürecini daha keyifli bir hale getirecektir.

·  Öğrendiğiniz Kelimeleri Kullanın

Öğrenilen veya ezberlenen kelimelerin kalıcı olabilmesi için bunların kullanılması gerekir. Öğrendiğiniz yeni kelimeleri olabildiğince kullanmaya çalışın. Böylece hem o kelimelerin kullanım alanlarını geliştirmiş olacak hem de kalıcı olmalarını sağlayacaksınız.

·  Kelimeleri Odanızın Duvarlarına Yapıştırın

Kelimelerin kalıcı olması için onları çok fazla görmeniz yararlı olacaktır. Yeni öğrendiğiniz kelimeleri kağıtlara yazabilir ve bunları göz önündeki duvarlara asabilirsiniz. Böylece odanızda zaman geçirirken kelimeler dikkatinizi çekecek ve böylece kelimeleri tekrar etmiş olacaksınız.

·  Sabırlı Olmanız Gerektiğini Unutmayın

İngilizce kelimeler öğrenmek ve bunları pekiştirmek uzun süreli bir iş olarak kabul edilir. Bu süreçte sabırlı olmalı ve sonuçları zaman içinde alacağınızı bilmelisiniz. Doğru çalışma tekniklerini kullandığınızda, sonucu hemen görmeseniz dahi sabırlı bir şekilde çalışmaya devam etmelisiniz. Bütün bunların sonucunda ortaya çıkan başarının sizi fazlasıyla memnun edeceğine emin olabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: 4. Sınıf İngilizce Test PDF İndir (Tüm Üniteler)

 

İngilizce PDF Test Çıktıları En Önemli Yardımcınız Olacak

İngilizce veya diğer derslerdeki en önemli yöntemin yazarak öğrenme olduğu unutulmamalıdır. Her ne kadar günümüzde dijital kaynaklar yaygın hale gelmişse de, fiziki kağıt kalem kullanımı bırakılmamalıdır. Online ortamdaki testlerin ve diğer kaynakların çıktılarının alınarak çözülmesi, kalıcılığı olumlu olarak etkileyeceği gibi, gözlerin teknolojik cihazlar tarafından yorulmasını engelleyecektir.

Çıktı alarak çalışmak oldukça etkili bir yöntemdir. Ancak burada kaliteli çıktıların alınabileceği seçeneklere yönelmek gerekir. Buradanbastir.com gerek yüksek seviyede baskı kalitesi gerekse de ekonomik fiyatları ile çıktı ihtiyaçlarınızı etkili olarak karşılayacaktır.

Siparişleriniz İstanbul içine sadece 2 saatte teslim edilirken, diğer illere ise en geç 48 saat içerisinde ulaştırılmaktadır. Yeni nesil çıktı hizmetlerinden yararlanmak için siz de hemen ana sayfamızdan siparişiniz oluşturabilirsiniz.

MÜŞTERİ GERİBİLDİRİMLERİ

Teşekkürler