Loading...
Dikkat! Bu Sayfayı Kapatmayın!

1000 Sayfa Fotokopi Ne Kadar? (Çıktı Maliyetini Düşürme Yolları)

1000 sayfa kaliteli fotokopi en düşük fiyatla nasıl sipariş edilir?

1000 Sayfa Fotokopi Ne Kadar? (Çıktı Maliyetini Düşürme Yolları)

Konu fotokopi ve çıktıdan açılınca özellikle öğrenciler ve ofis çalışanlarının yüz ifadesine dikkat edin. Hepsinin zamanında bu konuda hayal kırıklığı yaşadığını göreceksiniz. Bazıları yüksek fiyatlar ödeyip düşük kalitede siparişlerle karşılaşmış, bazıları ise saatlerce sıra beklemiş.. Hepsinin hikayesi birbirinden farklı. Abarttığımızı düşünenler olabilir.

Şöyle söyleyelim; üniversite öğrencilerinin final ödevleri, ofis çalışanlarının önemli sunumları ya da sınava hazırlananların son kaynakları. Hepsinin oldukça önemli olduğunu söylememize gerek yok sanırım.

Bir an için kendinizi onların yerinde hayal ettiğinizi biliyoruz. ‘’Ya aynı şeyleri ben de yaşamak zorunda kalırsam?’’ sorusu zihninizi meşgul etmeye başladı bile öyle değil mi? Hiç endişelenmeyin. BuradanBastır ile her şey yolunda.

 

Uygun Fiyata Yüksek Kaliteli Online Fotokopi ve Çıktılar

‘’Uygun fiyatlara yüksek kalite mümkün mü?’’ sorusu aklınıza gelebilir. Öncelikle bunun mümkün olduğunu içtenlikle size söyleyebiliriz. Öğrenciler, çalışanlar ve işverenlerle ekonomik çözümleri nasıl buluşturabiliriz diye uzunca bir süre düşündük. Hatta bu sırada öğrencilik yıllarında yaşadığımız bazı tatsız olayları tekrar hatırlamak zorunda kaldık.

Okula yetiştirilmesi gereken ödevler, bir su damlası ile paramparça olan kağıtlar ve üzerini işaretledikçe dağılan yazılar. Hepsi kötü birer anı olarak geride kalsa da sizlere daha kaliteli hizmet vermek için hepsinden bir ders çıkardık. Bu yüzden maliyetlerimizi kalite ve işçilikten değil diğer giderlerden düşürme yolunu tercih ettik.

Bu yüzden makinalarımız ve mürekkeplerimiz için en iyisini tercih ettik, çalışma arkadaşlarımızın titiz ve özverili çalışması yönünde gerekli adımları attık. Artık her şey hazır dediğimiz noktada ise kaliteli ve ekonomik çözümleri sizlerle buluşturmaya başladık.

İlginizi Çekebilir: İstanbul’da Ucuz Fotokopi Çekimi – Üstelik Evinizden Çıkmadan!

 

Sipariş Nasıl Oluşturulur?

Sipariş vermek için saatlerce sıra beklemenize, isteklerinizi uzun uzun anlatmanıza artık gerek yok. Kolay bir şekilde sipariş verebilmek için tasarlanan BuradanBastır anlaşılır sipariş sayfası ve kullanışlı ara yüzüyle işinizi büyük ölçüde kolaylaştıracaktır.

Fotokopisini ya da çıktısını almak istediğiniz belgeleri sisteme yükleyerek ve ardından sipariş özelliklerini seçerek kolaylıkla siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Bu sırada sistemimiz yüklediğiniz dosyaları analiz ederek kaç sayfa olduğunu size bildirir. Daha sonrasında istediğiniz kopya adedini seçebilir ve siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Burada herhangi bir sürprizle karşılaşmamanız için siparişlerinizin tutarı ve varsa kargo bedeli hesaplanarak ödemeniz gereken toplam sipariş ekranında karşınıza çıkar. Böylelikle siparişleriniz elinize ulaştığında sürpriz bir fiyatla karşılaşmamış olursunuz.

 

1000 Sayfa Fotokopi Ne Kadar Tutar?

’Siparişi nasıl oluşturacağımızı anladık da peki fiyatlar ne olacak?’’ diye düşünüyorsanız yakalandınız. Toplu olarak vereceğiniz siparişlerde karşılaşacağınız fiyatlar sizi korkutuyor olabilir. Üstelik siparişlerinizin kalitesi konusunda da bazı endişelere kapılabilirsiniz. Daha öncesinde karşılaştığınız yüksek fiyatlara düşük kaliteli fotokopi ve çıktı deneyimleri kafanızı karıştırıyorsa BuradanBastır’a bir şans verebilirsiniz.

Şimdi biraz daha fotokopi fiyatları hakkında konuşalım. Baştan belirtmeliyiz ki piyasada ulaşabileceğiniz en uygun fiyatlarla hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ancak kafa karışıklığınızı gidermek ve detaylar hakkında sizi bilgilendirmek için bir kaç konudan bahsetmek istedik.

İlginizi Çekebilir: En Ucuz Çıktı Nereden Alınır? (İşte Bakmanız Gereken Yerler)

 

Siparişinizi İhtiyacınıza Göre Oluşturarak Maliyetlerinizi Düşürün!

Daha önce de belirttiğimiz gibi sipariş oluşturma sayfasında, siparişlerinizin nasıl olması gerektiği ile ilgili tüm detayları ihtiyacınıza göre seçebiliyorsunuz.

·        Kâğıt gramajı,

·        Siyah beyaz veya renkli çıktı olması,

·        Baskı tekniği,

·        Kağıt boyutu,

·        Ciltleme seçenekleri arasında bir tercih yapmanız mümkün.

Dolayısıyla siparişlerinizin toplam tutarının yapacağınız bu tercihlerle şekilleneceğini söyleyebiliriz.

Örnek vermek gerekirse baskı teknolojileri arasında tercih yapabileceğiniz iki tür bulunuyor. Bunlardan ilki mürekkep püskürtmeli baskı olarak da bilinen inkjet baskı. Bu baskı türü yüksek kalitede mürekkepler ile yapılır ve öğrencilerle ofis çalışanları için önerilir.

Diğer baskı türü ise lazer baskıdır. Lazer baskı da yine aynı şekilde yüksek kalitede sonuçlar verir. Genellikle diplomalar, sertifikalar ve önemli belgelerin çıktısında kullanılan lazer baskının fiyatı inkjet baskıya göre biraz daha yüksektir. Bu sebeple iki baskı türü için verilen siparişlerin fiyatları da değişiklik gösterecektir.

Eğer sipariş vermeyi düşünüyor ve fiyatlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız ana sayfada yer alan sipariş oluşturma bölümünü inceleyebilirsiniz. Burada karşınıza çıkacak özelliklerden dilediğinizi tercih edebilir ve anında fiyat konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu video sipariş aşaması için size harika bir şekilde rehberlik edecektir.

Diyelim ki 1000 sayfalık bir sipariş oluşturmak istiyorsunuz. Hemen ilgili kutucuğa sayfa sayısını yazarak işe başlayabilirsiniz. Burada yer alan kağıt gramajı, renk seçeneği, kağıt boyutu ve ciltleme seçeneklerini inceleyebilir ve fiyattaki değişimleri anında görüntüleyebilirsiniz.

Biliyoruz ki tüm bu ayrıntıları bir kırtasiyede tek tek konuşmak ve fiyat bilgisi almak mümkün değil. Ancak BuradanBastır.com ile sipariş vermeseniz dahi fiyat bilgisi alabilirsiniz. Farklı seçenekleri deneyerek siparişlerinizi çeşitlendirebilir, iki seçenek arasında kaldığınızda uygun fiyatlı olanı çekinmeden tercih edebilirsiniz.

MÜŞTERİ GERİBİLDİRİMLERİ

Teşekkürler